fbpx

Restart

Restart

Zoveel meer dan een dieet

Restart is een programma op basis van natuurlijke en gezonde voeding gecombineerd met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waardoor je over verschillende fases jouw doel bereikt, namelijk je ideale gewicht krijgen en levenslang behouden.

Samen met je persoonlijke mentor ga je op zoek naar wat goed en minder goed werkt voor jouw lichaam. Restart is zoveel meer dan een dieet, want je wordt jouw eigen coach. Zowel tijdens het Restart-traject, als daarna. 

Restart zorgt voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten.

Restart afvallen bodylifestyle Brugge
restart box Bodylifestyle brugge

Het voedingssupplement

De energetische ampul is 100% natuurlijk. Deze ampul dien je enkel tijdens de eerste fase in te nemen. De basisvloeistof is gedistilleerd water dat werd aangelengd met carnitine en citroenzuur. Deze werd geënergetiseerd, waardoor je bij het innemen van de ampul deze energie opneemt door je speekselklieren. Daardoor verhoogt je vetverbranding en word je hongergevoel onderdrukt. Ze brengt je daarnaast ook op emotioneel vlak in balans. Daardoor zal je minder snel tussendoor eten of grijpen naar snacks.

Door deze Restart ampul boek je, op een snellere en gezonde manier resultaat.

De 3 Restart fases

professionele-eerlijke-opmeting​-afslankstudio-body-lifestyle-assebroek-brugge

Ontgiftingfase, waarbij je lichaam herstelt

Tijdens de ontgiftingsfase neem je dagelijks een energetische ampul die ervoor zorgt dat je sneller vet verbrandt en je ook geen hongergevoel meer hebt. Tijdens deze fase worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten. Daardoor gun je jouw maag en darmen rust. We zorgen dat deze beide zich kunnen herstellen door alleen lichte voeding te eten. Tijdens deze ontgiftingsfase ontdoet het het lichaam zich van afvalstoffen. Het zuivert zich, wat noodzakelijk is voor een goed werkend metabolisme. De eerste fase duurt afhankelijk van jouw streefgewicht 2 tot 6 weken.

body beweeg​ kilos eraf body lifestyle assebroek brugge

Zoekfase

Tijdens de zoekfase introduceren we opnieuw bepaalde voedingsstoffen, waarbij we gaan kijken hoe je lichaam daar op reageert. Hierdoor ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden. Ook ontdek je welke voedingstoffen je beter schrapt van je boodschappenlijst. Elk lichaam reageert namelijk anders op verschillende voedingsmiddelen. De ene voelt zich heel goed bij het eten van bepaalde voedingsmiddelen, terwijl de ander net maagpijn of een opgeblazen buik krijgt. In deze zoekfase leer je gezond en lekker eten. Je leert je lichaam beter kennen. Tijdens fase 2 blijf je afslanken, op een tempo op maat. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van je reacties op voeding, hoeveel je nog wil afslanken en hoe gevoelig je aan overgewicht bent. Dat bespreek je allemaal met je mentor.

style resultaat behouden afslankstudio body lifestyle assebroek brugge

Leeffase

De derde fase is de leeffase. Samen met je mentor bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert.

Meer weten over Restart
Contacteer ons en we helpen je verder

Getuigenissen van Restart-klanten

Rani Restart dieet getuigenis body lifestyle Brugge
Als je me 8 maanden geleden had gevraagd hoe het met me ging, had je waarschijnlijk een gelogen “alles gaat goed” van me gekregen. Ik voelde me slecht in mijn vel, die extra kilo’s hadden invloed op elk deel van men leven. Die kilo’s die moesten er terug af, maar ik had geen zin in een tweede mislukt dieet. Gelukkig was er Restart! Ik heb ervoor gekozen om mijn volledige levensstijl aan te passen en ik ben mezelf nog steeds dankbaar voor die keuze. De start was allesbehalve gemakkelijk, maar moeilijk gaat ook. Detoxen en examens? YES WE CAN! De punten vielen mee en de kilo’s die begonnen te vliegen. Dit maakte het gemakkelijk om vol te houden, nu ja veel volhouden was er sindsdien niet meer aan. Mijn levensstijl heeft zich aangepast en op een paar dingen na eet ik wat ik ervoor at en zo bleven de kilo’s eraf vliegen. Het was niet altijd even eenvoudig als kotstudent, er waren veel verleidingen, maar gelukkig viel dat meestal te compenseren. Een semester later, vele TD’s en cantussen later kan ik u in alle eerlijkheid zeggen dat alles goed met mij gaat! 23,7 kg vetverlies op 6 maand en mits een aantal kleine aanpassingen in mijn voeding, kan ik en genieten en mijn ideaal gewicht behouden. Ik ben grote fan van Restart!
Rani
Tomi Restart afvallen getuigenis bodylifestyle Brugge

Ik ben Tom en worstel al sinds mijn tienerjaren met mijn gewicht. Ook gezond eten was niet mijn prioriteit en snel ging ik wekelijks regelmatig junk food eten. Maar ik was het beu! Via mijn beste vriendin kwam ik in contact met Restart. Ik dacht nu of nooit en ben zo tot bij Marleen geraakt. Ik was ook iemand die heel onregelmatig at en niet veel zelf kookte maar dat heb ik allemaal via Restart kunnen invullen in mijn planning. Ik maak nu steeds mijn wekelijkse planning op, ben georganiseerd en eet de juiste voeding. Ik voel me veel energieker en ga nu zelfs al een 4 keer per week lopen. De weegschaal stond op 125 kg in augustus 2016 en nu 2 maanden later is de 100 reeds verdwenen. Al minstens 25 kg minder op nog geen 2 maand. Ik voel me super, eet veel beter en sport veel meer. ik ga met veel plezier verder naar mijn volgende doel.

Bedankt Restart!

Tom

Ontdek onze andere methoden om af te slanken

Infraroodcabine gewicht verliezen body lifestyle brugge assebroek afslankstudio toestel

Infraroodcabine

Werk uw persoonlijk sportschema af in de infraroodcabine aan de hand van de figuuranalyse.

VacuStep gewicht verliezen body lifestyle brugge assebroek afslankstudio toestel

VacuStep

De VacuStep helpt u uw cellulitis en ‘probleemzones’ succesvol aan te pakken.

ozontherapie vermageren body lifestyle brugge assebroek afslankstudio toestel

Ozontherapie

De vetverbranding wordt gestimuleerd, de huid verstevigd en cellulitis en striemen nemen af

voedingsadvies afslanken body lifestyle brugge assebroek afslankstudio service

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsschema op maat helpt u om het resultaat te behouden en te verbeteren